Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Németh Szilárd után vitte a plakátrongálók holmiját a Jobbik jelöltje

„Mi a rend pártján vagyunk, ezért amit elhagyott, visszahozzuk neki” – mondta Bereczki Miklós.

MN
2018. 03. 30. 14:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzeti dohányboltos szatyorban vitt Németh Szilárd után egy „Simicska párt” feliratú plakátot, egy usánka sapkát, valamint festékszórót és ecsetet Bereczki Miklós, a Jobbik jelöltje. Az erről szóló videóját Bereczki a Facebook-oldalán tette közzé.

A videóban Bereczki azt mondta: este egy, a Jobbik plakátjait lefestő és leragasztó személy menekülés közben elesett, és hátrahagyta a cuccait – erről egy felvételt is közzétett. „Ma Németh Szilárd sántít. Véletlen egybeesés lenne? Nem tudjuk. Ezúton jobbulást kívánunk neki, és hogy nehogy hiányt szenvedjen semmiben, a tegnap elveszített cuccokat visszahoztuk neki” – fogalmazott.

Bereczki az utcán személyesen is érdeklődött a rezsibiztosnál, hogy „visszaadhatná-e az eszközöket”, de Németh Szilárd nem vette át azokat. „Mi a rend pártján vagyunk, ezért amit elhagyott, visszahozzuk neki, mert őt illeti” – jelentette ki.

„Az sajnos már mindennapossá vált, hogy a Fidelitas fizetett aktivistái rongálják a Jobbik Magyarországért Mozgalom plakátjait, de az, hogy ezt a munkát talán maga Németh Szilárd végzi, az mondhatni szenzáció számba megy. A videóban sok minden kiderül” – írta bejegyzésében Bereczki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.