Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Pályafelújítás miatt változik a vasúti menetrend a Budapest–Hatvan vonalon

Az érintett szakaszokon vonatpótló buszok járnak majd.

MTI
2018. 03. 27. 10:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán megkezdődik a pályafelújítás a Budapest–Hatvan vasútvonal Isaszeg és Gödöllő, valamint Aszód és Tura állomás közötti szakaszán, ezért május végéig számos vonat módosított menetrend szerint közlekedik – közölte a MÁV kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a gödöllői vonatok helyett Isaszeg és Gödöllő, több hatvani elővárosi vonat helyett pedig Aszód és Tura, továbbá Aszód és Hatvan között vonatpótló buszok járnak majd.

A vasúttársaság arra kéri az utazókat, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást. A módosított menetrend a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu) a vágányzári hírek között érhető el. Tájékozódni a Vonatinfó alkalmazásban és a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál, a +36 1 349 4949-es telefonszámon is lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.