Riadót fújt a fideszes Boldog István: totális mozgósításba kezdtek

A politikus munkatársa levélben buzdítja a jászsági polgármestereket arra, hogy toborozzák az embereket a békemenetre.

MN
2018. 03. 07. 11:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelek szerint minden követ megmozgatnak Jász-Nagykun-Szolnok megyében is, hogy fideszes hívószóra haptákba vágják magukat a kormánypárti választók. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélből kiderül, hogy Boldog István, a körzet fideszes országgyűlési képviselője is riadót fújt. A politikus politikai ügyekkel foglalkozó munkatársa levelet küldött szét a környék polgármestereinek, önkormányzatainak és a helyi csoportelnököknek, hogy arra buzdítsa őket, toborozzák össze az embereket, mert nagy feladat vár rájuk március 15-én, részt kellene venniük a békemeneten.

A levélben felidézik, hogy az esemény „a kampány minden eddiginél fontosabb összejövetele lesz április 8-át, a választás napját megelőzően”. „Ez az utolsó tömegrendezvényünk választás előtt, ezért mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst a választókerületben!” – teszik hozzá.

Arra buzdítanak, hogy csatlakozzanak a címzettek a békemenethez, és a fideszes kampányszlogent előhúzva azt írják, a részvétellel „mutassuk meg az ellenzéknek, hogy Nekünk Magyarország az első!”

A levélben arra is kérik a szimpatizánsaikat, hogy szervezzék meg „csapataikat” és küldjék el Boldog István munkatársának, hány fővel vesznek részt a budapesti eseményen.

Az érintetteknek csupán négy napjuk lesz visszajelezni, sikerült-e a toborzás. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a környék polgármesterei mozgósításba kezdenek-e a Facebookon, ahogy arra már nem is egy példát találtunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.