Rossz helyen landolt Kubatov Gábor trágár üzenete

Egy „eltévedt”, primitív levél kötött ki a jobbikos Bencsik János fiókjában.

MN
2018. 03. 23. 19:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarázkodik a kisköcsög”– ez a rövid, ám annál primitívebb válasz érkezett Kubatov Gábortól a jobbikos Bencsik János levelére annak ellenére, hogy a legerősebb ellenzéki párt aspiránsa Földesi Gyulának, a helyi fideszes képviselőjelöltnek írt levelet, amelyben nyilvános vitát javasolt Kispest-Pestszenterzsébet választói előtt. 

Földesi válaszlevelében a vitát elutasította, ám sablonos propagandaszöveggel magyarázkodott, egyebek mellett azt írta, hogy szerinte a Jobbik lebontaná a kerítést, Vona Gábor pedig Allahot dicsőítette. Erre a levélre Bencsik válaszolt, majd meglepetésére Kubatov Gábortól érkezett egy trágár üzenet.

Az, hogy felkerült a Fidesz alelnöke a címzettek listájára, feltételezhetően Földesi műve, aki rátehette a címzettek listájára, amikor válaszolt Bencsiknek. Kubatov Gábor pedig valószínűleg, a válasz mindenkinek gombot nyomva üzent párttársának, nem sejtve, hogy a jobbikos jelöltnek is elküldte a nem neki szánt levelét.

Bencsik a Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy „a Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést”.

A Jobbik képviselője több kérdést is felvet: „Földesi Gyula nem tudott egyedül megfogalmazni egy épkézláb választ? Olyan erős lenne a fideszes kontroll, hogy a politikusaik nemhogy vitára nem állhatnak ki, de még e-mailt sem írhatnak önállóan, saját kútfőből?”

Hozzátette: „Földesi, Kubatov, Orbán: üzenem nektek, hogy nem tudtok megfélemlíteni, nem tántorít el sem a primitív hangnem, sem a burkolt fenyegetőzés”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.