Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Sonkát és sört osztott a közmunkásoknak Lázár János

Az év elején még azt mondta, hogy közmunka mellett nincs kedvük az embereknek lopni.

MN
2018. 03. 30. 21:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sörből, sonkából, csokoládényúlból és narancsból álló csomagot osztott a közmunkásoknak Lázár János a választókerületében húsvét előtt – írja a Hír TV.

A Facebookra feltöltött videójában a miniszter tisztelettel beszélt a közfoglalkoztatásban részt vevőkről. A Hír TV felidézi: az év elején Lázár még azzal érvelt a program mellett, hogy a munkásoknak addig sincs idejük lopni.

„170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni” – fogalmazott még január végén Lázár János.

A Hír TV szerint a miniszter Makón, Csanádpalotán, Pitvaroson, Székkutason, Magyarcsanádon és Apátfalván osztott húsvéti csomagokat. Volt, ahol sült kolbásszal és hurkával is megvendégelték a közmunkásokat.

A jobbikos Kiss Attila szerint választási csomag helyett tisztességes fizetést kellene adni a közfoglalkoztatottaknak. „Úgy gondolom, hogy a szavazatvásárlásból ma már elégnek kell lennie, s felveti a kérdést, hogy milyen pénzből tették. Szerintem megalázó a letolvajozás után egy ilyen bocsánatkérés a közmunkások irányába” – mondta az ellenzéki politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.