Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Tüntetnek a diákok Kaposváron

A tiltakozás délután négy órakor, a város főterén lesz.

MN
2018. 03. 30. 13:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken délután négy órától, Kaposvár főterén tüntetnek a diákok. A demonstráció fő szervezője a Hír TV-nek elmondta: a céljuk az, hogy a kormány komolyan vegye a diákok által megfogalmazott problémákat, és gyógyírt találjon azokra.

Bereczki Dávid hozzátette, hogy a Kossuth térre szervezett tiltakozással nem szeretnék megzavarni a nagypénteki körmenetet, és reméli, hogy a rendőrség sem fogja a budapesti tüntetéshez hasonlóan vegzálni a diákokat.

„A városban nem lesz menet, mivel úgy gondoltuk, hogy elég nagy felfordulást okozhat majd. Ott van a főtértől nem messze a város temploma, és mivel nagypéntek van, és lesz egy húsvéti körmenet, nem szerettük volna megzavarni az eseményt. A rendőrség nagyon segítőkész volt a tüntetés szervezése közben. Nagyon reménykedek benne, hogy megérti előbb-utóbb mindenki az országban, hogy az oktatás nagyon fontos közös ügye ennek a nemzetnek, és békén hagyják a tüntető diákokat, mind a hatalom és mind a rendőrség” – fogalmazott Bereczki Dávid.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.