Újabb pert nyert a Jobbik a kormánymédia ellen

Immáron száz feletti a párt által a Fidesz lakájmédiája ellen megnyert perek száma.

MTI
2018. 03. 21. 17:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről, akinek bármi köze lenne a kormányváltó erőhöz – írja közleményében a Jobbik.

Hétfőn az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Bors bukott első fokon sajtó-helyreigazítási pert a Fővárosi Törvényszéken Vona Gábor ellen, mert valótlanul állította azt, hogy a Jobbik elnöke megfutamodott a Fidesz új szóvivőjével szembeni szembesítés elől.

Nemcsak a Jobbik nyeri a pereket a kormányközeli médiával szemben. Kedden a 888.hu és a Ripost vesztett pert az Iránytű Intézet ügyvezetőjével, Forrai Richárddal szemben, akinek súlyos százezreket kell fizetniük azért, mert offshore-kapcsolatokkal vádolták meg őt.

A párt közleményében kiemeli, hogy immáron száz feletti a Jobbik által a Fidesz lakájmédiája ellen megnyert perek száma.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.