Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Hadházy Ákos: Ne gondolja a Fidesz, hogy megszabadult tőlem!

„Ezt a választást nem a kormány nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el” – fogalmazott.

MN
2018. 04. 09. 5:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ne gondolja a Fidesz, hogy megszabadult tőlem!” – írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Hadházy Ákos.

Az LMP társelnöke – aki vasárnap közölte, hogy lemond, és ezt javasolja a többi ellenzéki pártnak is – hozzátette: nem gratulál a győztesnek, hiszen egy velejéig tisztességtelen versenyben győztek. „Több százezer külföldön dolgozó egyszerűen nem szavazhatott levélben, de ennél jóval durvább gazemberség az a majdnem százmilliárd forint, amit az elmúlt években propagandára fordítottak, míg az ellenzék ennek csak töredékét használhatta fel, a sajtó jelentős részéből pedig egyszerűen kizárták. Könnyen lehet, hogy az ellenzék legnagyobb tévedése az volt, hogy ilyen feltételek mellett elindult a választáson. Valószínűbb azonban, hogy most még lehetett volna nyerni, és ezt a választást nem a kormány nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el” – közölte Hadházy Ákos.

Úgy véli, a választásnak egyelőre beláthatatlan gazdasági és politikai következményei lehetnek. „Az EU egészen gyorsan kirúghat bennünket, ez azonnali gazdasági összeomláshoz fog vezetni. A fideszesek pedig nem fogják elfelejteni azt a rettegést a börtöntől, amit az elmúlt hetekben átéltek – ez az ellenzéki sajtó további korlátozásához és akár durva, személyes retorziókhoz is vezethet.”

Hadházy Ákos azt írta, a mélyen csalódott embereket arra kéri, ne gyűlöljék azokat, akik a kormányra szavaztak, mert többségük megtévesztett ember. „Rossz belegondolni, de az emberek 60 százalékát csak a kormánypárti propagandasajtó éri el” – fűzte hozzá.

A választással kapcsolatos eseményeket, reakciókat továbbra is folyamatosan követjük, percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.