Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Havasi Bertalan: Nem törölt senki semmit Orbán oldaláról

Kampánykamu – üzente a miniszterelnök sajtófőnöke.

MN
2018. 04. 07. 9:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kampánykamunak minősítette Orbán Viktor kampányfőnöke, Havasi Bertalan, hogy bármit is töröltek volna a kormányfő Facebook-oldaláról. Valójában senki semmilyen tartalmat nem vett le – üzente közleményében a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Az Index számolt be róla szombat délelőtt: a lap olvasója több „rasszista vagy migránsozós” posztot is jelentett, a Facebook így eltávolította őket. Azt nem tudta a portál sem, milyen és mennyi poszt került le a közösségi oldalról.

Nemrég a Nemzeti Választási Bizottság marasztalta el a kormányfőt azért, mert óvodások körében kampányolt a szülők beleegyezése nélkül. Az NVB 345 ezer forintos bírságot is kirótt a miniszterelnökre. Április elején számoltunk be róla, hogy végül lekerült a videó Orbán Viktor oldaláról. Nem tudni, Havasi erre az esetre is gondolt-e, de a videó valóban eltűnt a kormányfő oldaláról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.