Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Juhász Péter: tisztul a kép, de

Az Együtt elnöke követendőnek tartja Fekete-Győr András visszalépését, Németh Szilárd a célkeresztben.

MN
2018. 04. 02. 14:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, az ellenzéki összefogás szépen lassan megvalósulhat a Belvárosban, ugyanis Juhász Péter után Fekete Győr András is visszalépett ugyanebben a körzetben. Az Együtt elnöke úgy véli, némiképp tisztult a kép, de még több helyen is hasonló összefogásra lenne szükség.

„Örülök, hogy meglépte ezt, bár üröm az örömben, hogy a kormányváltáshoz legalább ötven-hatvan helyen kellene előállnia annak a helyzetnek, hogy egy jelölt álljon a Fidesszel szemben. Bár tisztult, még a Belvárosban sem tiszta a kép, hiszen még mindig ott van V. Naszályi Márta az MSZP és Csárdi Antal az LMP részéről, és ha ketten maradnak, akkor nem lesz ellenzéki győzelem. Örülnék, ha így kevesebb mint egy héttel a választás előtt belátná az MSZP, a DK és az LMP is, hogy bizony nekik is lépniük kell. A XVI. kerületben minden mérés azt mutatja, hogy csakis Vajda Zoltán képes legyőzni a Fideszt, és ő képes is. Gyurcsány Ferenc pártja azonban nem hajlandó visszaléptetni a jelöltjét, csak hogy néhány töredékszavazatot nyerjen. Ugyanez a helyzet a VIII–IX. kerületben Baranyi Krisztinával, ahogy az MSZP is inkább ellehetetleníti Szabó Szabolcs győzelmét, aki már egyszer megverte Németh Szilárdot” – olvasható Juhász Péter Facebook-bejegyzésében.

###HIRDETES###

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.