Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Még mindig másfél kilométeres a sor a Bocskain

Az urnák 19 órakor elvileg zártak, nem úgy azokban a körökben, ahol sok átjelentkező voksol.

MN
2018. 04. 08. 17:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Este hét óra körül szalagot kezdtek kihúzni a a főváros XI. kerületében még sorban álló választók mellé. A helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint hét óra körül még körülbelül másfél kilométeres sor állt a helyiség előtt. A helyszínen vizet osztanak, Demszky Gábor volt főpolgármester is feltűnt.

A helyi választók közül is sokan az átszavazók sorába álltak, így hét óra után szembesültek azzal, hogy ők már nem szavazhatnak. Az, hogy külön sorokat alakítottak ki a helyi és az átszavazó embereknek, csak az udvaron derül ki, erre korábban senki nem figyelmeztette a szavazókat.

A Bocskai úti általános iskolában lévő szavazókörök közül a 35-ös számúhoz állnak sorba több ezren, hogy leadhassák szavazatukat.

Egy szervező azt mondta: ő reggel hatkor kiszámolta, hogy kétszer ennyi asztal kellene. 

 

###HIRDETES###

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.