Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Orbán Viktor: Komoly súly van a vállamon

A kormányfő szerint még sok eredménye nem látható, de már elindult egy sajátosan magyar modell.

MN
2018. 04. 09. 6:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor szerint célt ért az egyenes, világos beszéd, mely hosszabb időre, akár évtizedekre eldöntheti az ország sorsát. A Fidesz retorikájának egyik központi eleme volt, hogy veszélyre hívják fel a figyelmet. A kormányfő úgy ítéli, ez alapján született meg a most látható döntés, az egybehangzó akarat. Órási felelősség a most következő feladat, komoly súly a vállán – nyilatkozott az Echo TV-nek a miniszterelnök.

Az unió több politikusa hangsúlyozta, hogy a magyar választások eredménye messze túlmutat az ország határain. Orbán Viktor azt emelte ki, hogy az egyik legfőbb politikai probléma külföldön az őszintétlenség, ezzel szemben ők az egyenességre törekedtek a kampány során is – állítja.

Hangsúlyozta, hogy nem Európa, az unió ellen vannak, hiszen azt a tágabb hazánknak tekinthetjük. Ugyanazt kívánjuk a határon kívül másoknak, mint magunknak, ezért erős Európát akarunk. Úgy véli, a jó politikus kimondja az emberek gondolatát arról, amit meg kell valósítani. Magyarország a bátor emberek országa, akik világossá tették egész Európa számára, hogy a dolgokat így nem lehet folytatni – szögezte le.

A kormányfő úgy látja, elindult egy sajátosan magyar, emberi szabadságot szolgáló modell. Ez ugyan még nem mutat látványos eredményeket, de most, a választások eredményeképp ezen az úton halad tovább az ország.

A választással kapcsolatos eseményeket, reakciókat továbbra is folyamatosan követjük, percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.