Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Rátámadt a 24.hu újságírójára Fásy Ádám

Lánya megpróbálta törölni a portál felvételét, de nem járt sikerrel.

MN
2018. 04. 08. 14:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fásy Ádám Zeneexpressz néven mulatósbulit rendezett szombaton a Klauzál téren, hogy megtolja a Fidesz–KDNP helyi jelöltje, Bajkai István kampányát – írja a 24.hu. Az eseményen fellépett többek közt az Apostol Zenekar, Jolly és Suzy, továbbá maga Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett is.

Mint írják, Bajkai amellett, hogy képviselőjelölt, az Orbán család ügyvédje és maga is amatőr zenész, utóbbi minőségében korábban fel is lépett Fásy műsorában. A rendezvényen arról kérdezték Fásyt, hogy miért hospitálta Bajkait egy ilyen nívós rendezvényen.

„De ő válasz helyett inkább elvette a kameránkat, hasba vágta vele újságírónkat, és megveréssel is fenyegette. Eközben a kamerát átadta lányának, Fásy Zsüliettnek, aki egy technikus és biztonsági emberek segítségével megpróbálta törölni a felvételt, de ez csak részben sikerült neki. Kollégáink némi munkával és szoftveres segítséggel visszaállították a felvétel nagy részét” – írja a 24.hu.

A történtekről videót is közzétettek:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.