Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Varga Mihály mellett kampányol Bagdy Emőke

A pszichológusprofesszor szerint a miniszter a számok világában mozog, de „emberi színekben gondolkodik”.

MN
2018. 04. 06. 18:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, a Fidesz–KDNP II–III. kerületi képviselőjelöltjét dicséri egy kampányvideóban Bagdy Emőke pszichológusprofesszor. A Varga Facebook-oldalán közzétett kisfilmben Bagdy arról beszél, hogy neki egyebek mellett a család mint központi érték és az „élettörvény képviselete” a fontos, vagyis hogy szülessen meg minden kívánt gyermek. 

„A bizalom, túl a kormányzatokon, mindig személyre szóló” – mondja Bagdy Emőke. Szerinte Varga „az eltelt időben beváltotta azokat a reményeket, amelyeket hozzá fűztünk”, vagyis „megbízható, szavatartó ember, lehet rábízni magunkat”. A végső dicséret szerint a miniszter ugyan a számok világában mozog, de „emberi színekben gondolkodik”.

Varga Mihály sem fukarkodik a nagy szavakkal: „Varázslatos és lenyűgöző, ahogy Bagdy Emőke professzor asszony a családról, a férfi-nő kapcsolatokról és a gyermekvállalásról szokott előadásokat tartani. Megtisztelő számomra, hogy támogat, és a munkámra figyel” – írja Facebook-oldalán.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.