Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Vona Gábor: A magas részvételi arány lehet a kormányváltás kulcsa

A baloldalon tapasztalható káosz kizárólag a Fidesz érdekeit szolgálja – mondta a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

MN
2018. 04. 04. 8:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A visszalépések helyett a választáson való magas részvételi arány lehet a kormányváltás kulcsa – vélekedett a Hír TV Reggeli járat című műsorában Vona Gábor.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt mondta, azok a baloldali ellenzéki pártok, amelyek nyolc év alatt nem tudtak megállapodni, az elkövetkező pár napban sem fognak. Vona Gábor hozzátette: a baloldalon tapasztalható káosz kizárólag a Fidesz érdekeit szolgálja.

„Azt kellene az ellenzéki kormányváltást akaró szavazóknak üzenni, ezt üzenem én is, hogy menjenek el minél nagyobb számban, legyen 70 százalékos vagy minél nagyobb a részvétel, és meg fog történni a kormányváltás” – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.