Ezt másfél milliárd forinttal elszámolták

Majdnem ekkora összeg a Hunvald-perben szereplő erzsébetvárosi ingatlanok eladási ára és az önkormányzat által ősszel megrendelt értékbecslés eredményének a különbsége.

WL
2011. 12. 13. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Bíróság a büntetőügyben szakértői bizonyítási eljárást rendelt el, ezután Hunvaldék indítványára meghallgattak egy ingatlanszakértőt, aki az eredeti értékbecsléshez hasonló számokat hozott – úgy, hogy nem is járt az érintett ingatlanok többségében.

Az ingatlanszakértői vizsgálatot a VII. kerület Fidesz–KDNP-s vezetői újra elrendelték, és ez a vizsgálat már másfél milliárd forintos különbséget mutat az eladási ár és az előző értékbecslés adatai között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.