Fidesz: Gyurcsányné Brüsszelnek kampányol

A Fidesz szerint „Gyurcsányné már megint Brüsszelnek kampányol”.

Forrás: MTI2019. 03. 27. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Így reagált a nagyobbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében Dobrev Klárának, a DK európai parlamenti listavezetőjének javaslatára, miszerint az Európai Unió vessen ki adót a multinacionális cégekre.

A Fidesz azt írta: „ha Brüsszel és Gyurcsányék dönthetnének az adókról, akkor egész biztos, hogy nem a multik, hanem megint a magyar családok és vállalkozások járnának rosszul”.

„Gyurcsányné már megint több hatalmat akar adni Brüsszelnek” – tette hozzá a Fidesz, megjegyezve: a DK ugyanezt akarja a bevándorláspolitikában is, ott is átadnák a döntés jogát Brüsszelnek, és akkor a brüsszeli bürokraták dönthetnék el, hogy hány ezer migránst telepítsenek be Magyarországra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.