Szabó Tímea slendriánságára Tordaiék csak grimaszoltak

Trudeau és Bősz Anett pedig már megmutatta az irányt.

2019. 04. 02. 14:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Párbeszéd képviselőnője ismét úgy gondolta, hogy hangerővel és sértegetéssel lehet helyettesíteni a politikai teljesítményt.

Szabó Tímea az Országgyűlésben pártja „aduászáról”, Jávor Benedekről zengett dicshimnuszt, miközben a rá jellemző módon ócsárolta a kormánypárti honanyákat és honatyákat.

„Ilyen emberekre van szükség (mint Jávor Benedek...) az EP-ben és nem olyanokra, akik két forintért az anyjukat is eladják” – mondta, utóbbi megállapítással a kormánypártiakra célozva.

Ám talán mert annyira koncentrált a bicskanyitogató stílusra, elkövetett egy súlyos hibát. Emlékeznie kellett volna rá, hogy fehérsapkás barátnője, Bősz Anett is kikérte már magának az „anyuka„ megszólítást, így a modern európai direktíváknak megfelelően a „szülő együket (vagy szülő kettőjüket) is eladják” formulát kellett volna alkalmaznia.

Az inkább ámokfutásnak nevezhető felszólalást élénk figyelemmel hallgatta végig a két párbeszédes csodafegyver, Tordai Bence és Kocsis-Cake Olivio, akik azonban nem voltak annyira éberek, mint egykor a világ liberálisainak legfőbb példaképe, Justin Trudeau, aki kijavított egy előadáson egy felszólalót, amiért az szerinte nem használt eléggé haladó kifejezést.

Tordai vezetésével viszont inkább csak grimaszoltak a párbeszédesek a kormánypárti padsorok felé, ahelyett hogy figyelmeztették volna a képviselőtársukat a vétkére, amelyet a liberális progresszió ellen elkövetett.

Mivé lesz így a világ?

Hogy lesz ebből liberális Magyarország a liberális Európai Egyesült Államokban?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.