Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

További jelölteket mutatott be a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom bejelentése szerint, több vidéki település mellett, a párt Budapesten már két kerületben is indít polgármesterjelöltet.

2019. 07. 29. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újbuda után Újpesten is indít polgármesterjelöltet a Mi Hazánk Mozgalom, így Budapesten már két kerületben is van a pártnak biztos indulója. Pajor Tibor (képünkön), a IV. kerület korábban jobbikos, jelenleg a Mi Hazánkat képviselő, független önkormányzati képviselője a közösségi oldalán jelentette be, hogy az őszi önkormányzati választáson a Mi Hazánk színeiben megméreti magát.

Pajor azt írta, választási programja központi gondolata, hogy ami korábban már jól működött, azt most is meg lehet valósítani, csak akarat kérdése. A jelölt többek között kórházat, folyamatos szakorvosi ellátást, Duna-parti strandfürdőt, valamint lakóparkok helyett közparkok építését szorgalmazza. Kitért arra is, hogy polgármesterként csak akkor támogatná a metró meghosszabbítását, ha a végállomása az M0-ásnál lesz, és mellette egy nagy P+R parkoló épülne. Nem szabad az agglomeráció teljes forgalmát Káposztásmegyerre zúdítani, mint ahogy most ez az Újpest-központtal történik. Újpest megtelt, a város nem bír el további esztelen beépítéseket – írta Pajor Tibor.

A Mi Hazánk az elmúlt napokban több településen is bemutatta jelöltjeit. Székesfehérváron a Mi Hazánk a Szövetségben Fehérvárért elnevezésű civil szervezettel összefogva állít jelöltet. A település polgármesterjelöltje ­Horváth-Tancsa Ágnes, a szervezet vezetője lesz. Mint fogalmazott: a szövetség mind a 14 körzetben állít egy-egy jelöltet, közülük ketten – Végh Annamária és Csány Attila – a Mi Hazánk képviseletében indulnak. Lapunk úgy tudja, a civil egyesület tíz képviselőjelöltet ad, és két személy a MIÉP képviseletében indul a megyeszékhelyen. A napokban az is kiderült, Vácon Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk zöldkabinetjének vezetője indul a polgármesteri posztért.

A fentieken kívül a Mi Hazánknak biztosan lesz polgármesterjelöltje Ásotthalmon, Cserháthalápon, Tatabányán, Miskolcon, valamint Tiszaeszláron, ahol Nagy Tibor, a MIÉP elnöke indul, szövetségben a Toroczkai László vezette párttal. Ezenkívül Szentes három választókerületében van már jelöltje a mozgalomnak, és a békési szervezet is bejelentette, hogy – együttműködve a MIÉP-pel és az Független Kisgazdapárttal – megyei listát állítanak, és több településen is megméretik tagjaikat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.