Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Áder János: Tegyünk csodát másokkal!

Magyar Nemzet
2019. 12. 18. 6:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Isten lehet, hogy nem részesíti az embereket minden csodában, amelyért hozzá fohászkodnak, ám időről időre lehetőséget ad arra, hogy ők maguk tegyenek csodát másokkal – hangsúlyozta a köztársasági elnök tegnap a ­külhoni magyar egyházi vezetők tiszteletére adott ebéden.

Áder János felidézte, hogy amikor Budapestre látogatott Nick Vujicic lelkipásztor, elmondta, iskoláskorában azért imádkozott, hogy találkozzon egy másik emberrel, aki hozzá hasonlóan végtagok nélkül született, és jöjjön el az iskolájába, hogy elmondja a társainak, ne csúfolják őt.

– Egy előadásán meglátott a tömegben egy végtagok nélküli gyermeket és azt mondta a szüleinek: ha a fiatok iskolás lesz és a társai zaklatni fogják, hívjatok fel, hogy elmondjam nekik, mennyi fájdalmat okoz a bántalmazás. Vujicic valóra váltotta ígéretét – mondta Áder János, aki egyben köszönetet mondott a tavaly nyugdíjba ment lelki vezetőknek és sok erőt kívánt azoknak, akik tovább szolgálnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.