Továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon

A Hír TV Napról Napra című műsorának adásaiban a 2019-es év legfontosabb belpolitikai eseményeinek összefoglalóját láthatják.

Forrás: HÍR TV2019. 12. 30. 16:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Napról Napra című műsorának adásaiban a 2019-es év legfontosabb belpolitikai eseményeinek összefoglalóját láthatják.

Tavasszal sorsdöntő jelentőségű voksolás volt az Európai Unióban, amikor a választópolgárok arról döntöttek, hogy kik képviselhetik a tagországokat a következő 5 évben az Európai Parlamentben. Itthon a május 26-ai választás – az előzetes várakozásnak megfelelően – a Fidesz győzelmét hozta.

Személyeskedés, üzengetés, sértődések, így indult az európai parlamenti választások után az ellenzék felkészülése az őszi önkormányzati választásokra. A legnagyobb figyelmet természetesen a főváros kapta, ahol egyből 5 jelentkező is Tarlós István kihívója akart lenni. A főpolgármester választást végül Karácsony Gergely nyerte és több kerületnek is ellenzéki vezetője lett. Vidéken ugyanakkor taroltak a kormánypártok, így továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon.

A teljes elmúlt hétvégi adás megtekinthető a Hír TV weboldalára kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.