Ingyen használta a bowling pályát az ózdi polgármester

A Hír TV úgy tudja, Janiczak Dávid 2015-ös hajnali 3-ig tartó buliján ott volt a Jobbik országos vezetésének egy része is.

Forrás: HÍR TV2020. 01. 11. 11:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ingyen bowling Ózdon.

Nemcsak a város uszodáját használta saját célra a jobbikos polgármester: Janiczak Dávid 2015-ben az önkormányzat tulajdonában lévő bowling pályán szórakozott barátaival. Az intézmény akkori vezetője másnap a gépnaplóból tudta meg, hogy még jóval záróra után is használták a pályákat. A Hír TV úgy tudja, a hajnali 3-ig tartó bulin ott volt a Jobbik országos vezetésének egy része is.

A létesítmény kilenc órakor zár. 2015 februárjában a város jobbikos polgármestere is itt szórakozott társaival, de rájuk nem vonatkozott a hivatalos nyitvatartás. Az intézményegység akkori vezetője másnap a gépnaplóból tudta meg, hogy még jóval záróra után is használták a pályákat.

Galanics Ferenc, korábbi intézményvezető szerint a 10-12 fős társaság a Jobbik országos vezetésének egy része volt, akik fél nyolctól csaknem hajnali háromig szórakoztak a sportlétesítményben. Az esetről jegyzőkönyv is készült, amelyből az is kiderül, hogy a dolgozók nem merték időben bezárni a pályát, mert féltették az állásukat.

Janiczak Dávidról pár napja derült ki, hogy január 5-én kizárólagos használatra kibérelte az ózdi Thermárium és Tanuszodát, emiatt a vendégeknek korábban kellett távozniuk. Míg azért húszezer forintot fizetett a polgármester, öt éve a bowling pályát ingyen vette igénybe társaságával.

A teljes beszámoló megtekinthető a Hír TV weboldalára kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.