időjárás 4°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

Juhász Attila
2020.02.25. 15:54
Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

A keresztény, fehér, heteró férfiak – és nők – után után újabb ellenségképet talált magának Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere.

Niedermüller Péter azok után, hogy a magyar emberek többségét „rémisztő képződményeknek” nevezte, egy másik nyilatkozatával lényegében kollektíve bűnözőknek, drogdílereknek titulálta a taxisokat.

Gyurcsány egyik legmegbízhatóbb embere kiszorítaná a taxisokat a bulinegyedből, mert szerinte „ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra”.

Az októberben megválasztott DK-s kerületvezető szavai természetesen nem maradtak reakció nélkül.

Az Országos Taxis Szövetség elnöke szerint Niedermüller az egész taxis társadalmat bűnözőnek nevezte, amit visszautasítanak. Metál Zoltán a közmédiában szólította fel bocsánatkérésre a polgármestert, ennek elmaradása esetén pedig jogi lépéseket is kilátásba helyezett.

Hogy a bocsánatkérés ebben az esetben elegendő orvosság-e a kijelentés meg nem történtté tételére, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy lemondással és kivonulással a közéletből megoldaná az egyre elmérgesedő helyzetet.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.