időjárás 21°C Emőd 2022. augusztus 9.
logo

Balliberálisok vári lakásai 1. rész

Bayer Zsolt
2020.04.20. 10:04
Balliberálisok vári lakásai 1. rész

Ezennel elindítjuk sorozatunkat, amelyben bemutatjuk önöknek, baloldali-liberális politikusok, közszereplők és újságírók mennyiért is bérelnek lakást a budai várban. Tesszük ezt azért, mert az ellenzéki sajtó (nem sajtó, hazug, becstelen propagandagépezet) idestova két éve azzal van elfoglalva, hogy jobboldali közszereplők, politikusok és újságírók mennyiért bérelnek lakást a budai várban. S persze ezt valami kivételes skandallumként állítják be, mintha nevezettek politikai okokból kapnának különleges elbánást lakásbérleti szerződéseik aláírásakor. Az Index kivételével (persze, ők többszörösen érintettek) az összes pöcemédia részt vett a nyilvános lincselésben, álljon is itt az összes neve: 24, 444, HVG, Magyar Narancs. Most ezek mind lehetőséget kapnak, hogy ugyanolyan vehemenciával, és ellentmondást nem tűrő hangon mondjanak ítéletet elvtársaik felett.

Hogy nem fognak? Hogy befogják majd a pofájukat, és úgy tesznek, mintha ez mind nem lenne? Hát persze! És ez mutatja majd meg minden eddiginél élesebben és pontosabban, hogy ezek mind ócska gazemberek.

És akkor kezdjük az első résszel:

Vámos Ágnes a tavalyi önkormányzati választásokon az I. kerületben összellenzéki (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP, Jobbik) támogatással indult önkormányzati képviselőnek.

Jelenleg V. Naszályi Márta polgármester egyik bizalmasa, a Budavári Önkormányzat kulturális és oktatási tanácsadója.

Nos, Vámos Ágnes a vár egyik legszebb utcájában, a csöndes és festői Fortuna utcában, a Karmelita kolostortól alig néhány száz méterre bérel egy önkormányzati lakást.

Bérleti viszonyának kezdete: 2011. július 22.

A komfortos, kétszobás, 57 négyzetméteres lakás havi bérleti díja: 13 110 Ft.

Vagyis négyzetméterenként 230, azaz kétszázharminc forintot fizet az önkormányzat jelenlegi tanácsadója, az összellenzéki képviselőjelölt, a baloldali-liberális kötődésű Vámos Ágnes a bérleményéért.

V. Naszályi még februárban kifejtette egy interjúban, hogy a költségelvű bérlők 425 forintot fizetnek négyzetméterenként, és ezt fel fogják emelni.

Ok, emeljétek! De miért fizeti Vámos Ágnes a 425-nek is csak a felét?

Szeretnénk segítséget nyújtani a momentumos agyhalott aktivistáknak is, hogy hol kell majd összefirkálni az aszfaltot mindenféle idióta, demagóg és trágár jelszavakkal Vámos Ágnes „égbekiáltóan röhejes” bérleti díja miatt: nevezett önkormányzati tanácsadó címe: Fortuna utca 17. Máris indulhattok!

Bayer Zsolt sorozatának második darabja IDE KATTINTVA olvasható el.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.