Sok pszichológus ingyen is segít

Számos pszichológus ingyenesen is nyújt segítséget a koronavírus-járvány hatásainak feldolgozásában – mondta Knapek Éva klinikai szakpszichológus az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Forrás: MTI2020. 04. 26. 21:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Knapek Éva szerint kijelenthető, hogy megnőtt az érdeklődés a pszichológiai segítség iránt. Sokan vannak, akik elvesztették az állásukat, vagy magányosak, nem találkozhatnak szeretteikkel, nekik nem könnyű feldolgozni ezt a helyzetet.

A szakember hangsúlyozta: nem szégyen segítséget kérni, sokkal inkább bátor cselekedetnek tekinthető, ha valaki szembenéz megoldatlan problémáival.

Knapek Éva azt tanácsolta: a koronavírus-járvány idején is tartsuk magunkat a megszokott napirendünkhöz, és minél többször lépjünk kapcsolatba hozzátartozóinkkal, hogy ne érezzük magányosnak magunkat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.