Az MSZP csak olcsó politikai akciókra használta a járványt

Az MSZP-től a védekezés támogatása helyett csak egy kamuvideóra futotta – reagált a Fidesz szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményben Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára.

Forrás: MTI2020. 06. 27. 14:57
BANGÓNÉ BORBÉLY Ildikó
Bangóné Borbély Ildikó rendre közönséges hangot üt meg Kásler Miklóssal szemben Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali párt országgyűlési képviselője a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón azt mondta: az MSZP kezdeményezi, hogy parlamenti bizottság vizsgálja a kormány koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatos döntéseit.

A Fidesz erre reagálva azt írta: az az MSZP beszél, aki a járvány elleni védekezést folyamatosan akadályozta, a járványt csak olcsó politikai akciókra használták.

– Jobb, ha csendben maradnak, mert tőlük csak egy kamuvideóra tellett – jegyezték meg, kiemelve: a kormány gyors és hatékony intézkedéseinek köszönhetően Magyarország jól vészelte át a koronavírus-járvány első hullámát, és felkészült az újabb megbetegedésekre és a betegek ellátására.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.