Szervezett akciót épített a baloldal a zavaros nő meséi köré

PestiSrácok: A gyűlölet kiéhezetté tette az ellenzéket a hazánkról szóló negatív hírekre.

Veres László István
2020. 06. 12. 20:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minél többet tudunk meg Korózs Lajos MSZP-s képviselő álmentőtisztjéről, annál világosabb, hogy nem egy véletlen tévedésről, hanem egy jól felépített akcióról van szó. A komplett hazai baloldal, az MSZP, a DK, a Párbeszéd és csatlósaik, mint Magyar György ügyvéd és a Magyar Helsinki Bizottság egy zavaros múltú nő meséit felhasználva folytatnak hadjáratot hosszú hetek óta a kormány ellen – írja a Pestisrácok.hu.

A cikkben megemlítik, hogy Németh Athina hitelességét vagy kilétét sem a rá hivatkozó politikusok, sem a hazai, illetve nemzetközi sajtóorgánumok (Euronews, Financial Times, valamint egy izraeli tévétársaság) nem is próbálták meg ellenőrizni, pedig egy rövid internetes keresés után kideríthető lett volna, hogy a nő korábban hol ápolónak, hol gyógytornásznak, hol orvosnak adta ki magát. – Mindez jól mutatja, hogy a jobboldali kormány elleni gyűlölet annyira kiéhezetté tette a balliberális erőket a Magyarországról szóló negatív hírekre, hogy ha ilyet szimatolnak, a legalapvetőbb újságírói alapszabályt is nélkülözik – közli a hírportál, amely kitér Németh Athina baloldali politikai kapcsolataira is.

– 2014-ben például Schmuck Andor posztolt egy emberekkel teli teremből, ahol bejegyzése szerint dr. Németh Athina orvos tartott előadást. Facebook-ismerősei között találjuk Demszky Gábort, sőt Gyurcsány Ferencet is. Posztjai szerint már április végén kapcsolatban állt a Helsinki Bizottsággal és Magyar György ügyvéddel is, aki a kórházak elleni perek indítására buzdította a kiadott betegek családtagjait – jelzi a Pestisrácok.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.