Még egy hétig lehet kitölteni a nemzeti konzultációt

A kormányszóvivő köszönetet mondott azoknak az embereknek, akik eddig már elmondták a véleményüket.

Veres László István
2020. 08. 25. 16:25
Plakátok. 20200618 Budapest Foto Bach Máte Magyar Nemzet Fotó: BACHPEKARYMATE
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járvány próbára tette az egész országot. Bár itthon a megbetegedések száma továbbra is alacsony, a szomszédos országok példáiból láthatjuk, hogy a veszély nem múlt el. A nemzeti konzultáció kérdései révén olyan egyetértési pontok jöhetnek létre, amelyek nagyban segíthetik a további járvány elleni védekezést – írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

A kormányszóvivő emellett köszönetet mondott azoknak az embereknek, akik eddig már elmondták a véleményüket, illetve felhívta a figyelmet, hogy az íveket még egy hétig lehet kitölteni.

Eközben az Origo.hu arról írt, már biztos, hogy ez a mostani, kilencedik lesz az egyik legsikeresebb nemzeti konzultáció, amit mind hagyományos, mind online módon augusztus 31-ig lehet visszaküldeni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.