Fidesz: Ha a baloldalon múlt volna, senki sem kapott volna támogatást

Ha a baloldalon múlt volna, akkor se a munkahelyek, se a családok nem kaphattak volna támogatást – Reagálás Tóth Bertalan (MSZP) nyilatkozatára.

Forrás: MTI2020. 09. 03. 13:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz közleményben reagált az MSZP elnöke, Tóth Bertalan szavaira.

Tóth Bertalan azt közölte: az MSZP a koronavírus-járvány társadalmi-gazdasági hatásainak kezelése érdekében védelmi javaslatcsomagot nyújt be az Országgyűlésnek, amelyben többek között a munkanélküli ellátás összegének növelését, a bértámogatási program folytatását és a koronavírustesztek ingyenességét kezdeményezi.

A Fidesz az MTI-nek küldött közleményében erre azt írta: az a baloldal „prédikál” most, amely kormányzása alatt válságkezelés címen egymillió embert tett munkanélkülivé, sorozatosan emelte a rezsit, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, és a gyermekesektől is elvette a családi adókedvezményt.

A nagyobbik kormánypárt úgy fogalmazott: ha a baloldalon múlt volna, akkor se a munkahelyek, se a családok nem kaphattak volna támogatást a koronavírus-járvány alatt, mert a baloldal elutasított az egészségügyi és a gazdasági védekezéshez szükséges minden intézkedést. A magyar emberek egészségének és munkájának védelme helyett csak a politikai akciókkal és kamuvideók gyártásával voltak elfoglalva – tették hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.