Wintermantel Zsolt egyéniben indulhat a választáson 2022-ben

A kormánypártok erős helyi beágyazottságú jelöltekkel készülnek Budapesten a választásra.

2020. 10. 30. 17:16
WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2018. november 13. Wintermantel Zsolt, a IV. kerület fideszes polgármestere beszédet mond a kisgyermeket nevelők tiszteletére állított szobor avatásán az újpesti Király utcában 2018. november 13-án. A szobor, amely egy fiatal nő és két kisgyermek alakját formázza, Koncz Viktória Éva szobrászművész alkotása. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere, a BKK igazgatóságának fideszes tagja indulhat Budapest 11. számú egyéni választókerületében a 2022-es országgyűlés választáson. – Életem legszebb kilenc éve és legmegtisztelőbb kihívása volt Újpest polgármestereként a közösségemet szolgálni. A '90-es rendszerváltást követő harminc évben, minden időben, bármilyen feladattal is bíztak meg, az a cél vezérelt, hogy Újpest sikeréért dolgozzak. Most sem hátrálok el a feladattól! Hajrá, Újpest! – írta Wintermantel pénteken a Facebook-oldalán. Fürjes Balázs Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár a Magyar Nemzet október 31-i számában megjelenő interjúban elmondta: ő méretheti meg magát a XII. kerület egyéni mandátumáért, s arra is kitért, hogy

a kormánypártok erős helyi beágyazottságú jelöltekkel készülnek Budapesten a következő országos választásra.

Így jó eséllyel a józsefvárosi önkormányzatot korábban irányító Sára Botond – aki jelenleg Budapest Főváros Kormányhivatalát vezeti – valamint Bús Balázs, Óbuda egykori polgármestere lehetnek a majd a Fidesz–KDNP jelöltjei a VIII., illetve a III. kerületben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.