Kocsis Máté: A szabadságért ma egy újabb fronton harcolunk

A győzelemhez ma is szükség van arra a hitre, elszántságra és közös akaratra, ami a márciusi ifjakat sikeressé tette.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 15. 13:00
KOCSIS Mt
Budapest, 2019. április 5. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje beszédet mond a Parlamenti Szalon címû rendezvényen a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. április 5-én. Az eseményen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„1848. március 15. a magyar szabadság születése, emlékezzünk ma azokra a hősökre, akik bátran, túlerővel szemben mutattak példát hazaszeretetből és a legtovább harcoltak nemzeti függetlenségünkért!” – írta Kocsis Máté a szabadságharcról megemlékező Facebook-posztjában.

A Fidesz frakcióvezetője szerint

a szabadságért minden korban meg kellett küzdeni, hol a csatamezőn, hol a tárgyalóasztalnál. „Ma egy újabb fronton harcolunk érte, a világjárványt kell legyőznünk. Ebben a harcban mindenkire szükség van, össze kell fognunk, hogy visszanyerhessük normális hétköznapjainkat”

– írta.

Kocsis Máté szerint a győzelemhez ma is szükség van arra a hitre, elszántságra és közös akaratra, ami a márciusi ifjakat sikeressé tette. Ahogy akkor sem, úgy ma sem válthatja fel a bátorítást az elbizonytalanítás, az összekapaszkodást az árulás.

„A szabadság gyarapodást, biztonságot, erős nemzetet jelent. Tartsunk össze és győzzük le a járványt!”

– írta a frakcióvezető.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.