Orbán Viktor: A pedagógusokat sikerül előre venni az oltási sorrendben

A kormányfő hangsúlyozta: ma akár a kétmilliót is elérheti az oltások száma.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 29. 10:23
ORBÁN Viktor
Budapest, 2020. október 17. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a XXII. kerületi, Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épületének átadása alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten 2020. október 17-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Virágvasárnap hétvégéjén is folytatta Magyarország a küzdelmet a koronavírussal szemben. Orvosaink és ápolónőink állták a sarat, a magyar egészségügy bírta a terhelést, köszönetet mondunk, hálásak vagyunk a hétvégi erőfeszítésekért is – mondta a Facebook-oldalán közzétett videójában Orbán Viktor.

Mint a miniszerelnök fogalmazott:

új hír, hogy a pedagógusokat sikerül előre venni az oltási sorrendben, ehhez az kell, hogy hétfő éjfélig regisztráljanak.

– Kérem őket, vegyék fel az oltást, hogy minél hamarabb újraindíthassuk az óvodáinkat és az iskoláinkat.

Az oltás jól halad,

a mai napon jó esélyünk van arra, hogy elérjük a kétmilliós oltásszámot

– hangsúlyozta Orbán Viktor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.