Újabb fordulat a kispesti balodali botránysorozatban

Az önkormányzat szerint Lackner Csaba téved, Gajda Péter közvetlen munkatársának nem volt önkormányzati lakása.

2021. 03. 12. 18:41
null
Fotó: BachPekaryMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kispesti önkormányzat semmilyen ingatlant nem adott bérbe Erdős Lászlónak, valamint nem is értékesített számára ingatlant – közölte a Magyar Nemzet közérdekű adatigénylésére válaszul Kispest jegyzője. Lapunk azután fordult kérdésekkel és adatigényléssel a XIX. kerületi önkormányzathoz, hogy közzétettünk egy újabb kispesti hangfelvételt, amelyen az MSZP-ből kizárt Lackner Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy Gajda Péter polgármester közvetlen korábbi munkatársának, az MSZP hajdúböszörményi polgármester-jelöltjének önkormányzati lakása van.

A hangfelvételeken emellett Erdős botrányait, valamint ezekben betöltött saját szerepét is említi Lackner Csaba: egy olyan éjszaka történetét eleveníti fel beszélgetőtársainak, amelyen Erdős Lászlónál buliztak, ahova felvittek két prostituáltat, ám egyikük rosszul lett, akihez mentőt kellett hívni, majd kijöttek a rendőrök is. Lackner a hatóságot már nem várta meg, inkább távozott a buli helyszínéről – mesélte a képviselő.

A Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételeken Lackner Csaba ex-MSZP-s önkormányzati képviselő arról beszél barátainak, hogy a kerületben ő és mások milyen korrupciógyanús ügyekben érintettek. A kép- és hangfelvételek alapján a beszélgetések során kábítószergyanús-anyagot fogyasztottak a résztvevők. Lackner gyakorlatilag bűncselekmények elkövetésével vádolja meg Gajda Péter polgármestert, valamint Kránitz Krisztiánt, a kerületi vagyonkezelő egykori igazgatóját. Elhíresült mondása szerint, aki nem keresi meg a kerületi politikában az évi százmillió forintot, az hülye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.