Menczer–Mesterházy-vita a magyar külpolitikáról

Menczer Tamás és Mesterházy Attila július 1-jén, közönség előtt vitázik a magyar külpolitika legfontosabb kérdéseiről a Várkert Bazárban. Az eseményen bárki részt vehet, aki előzetesen regisztrál.

Magyar Nemzet
2021. 06. 28. 21:34
null
Forrás: Mandiner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milyen lesz Magyarország külpolitikája a közeljövőben? Erre a kérdésre kaphat választ az, aki július 1-jén 16 órától részt vesz Menczer Tamás, a Külügy- és Külgazdasági Minisztérium államtitkára, valamint Mesterházy Attila, az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje vitáján. Az átalakuló Európában a külpolitika alapvetően határozza meg Magyarország helyzetét, de nagyon fontos az is, hogy az ország milyen kapcsolatot ápol az euroatlanti szövetséggel. Oroszországgal, Kínával vagy éppen a távol-keleti gazdasági hatalmakkal. A vitát a Mandiner szervezi, és egy egyszerű előzetes regisztrációval bárki részt vehet rajta nézőként.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.