Egyetemisták tiltakoztak az ELTE bölcsészeinek érzékenyítő kampánya ellen

A LMBTQ-lobbi és a genderpropaganda immár nemcsak nyugaton, de nálunk is leuralta a felsőoktatást, azonban vannak még józan hallgatók, akik szembe mernek szállni a fősodorral – írja a PestiSrácok.hu.

Forrás: pestisrácok.hu2021. 07. 03. 9:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyetemi Ellenállás egy Hatvannégy Vármegye által életre hívott diákszervezet, amely védelmet kíván adni a liberális terrorral szemben, és különféle akciókkal leplezik le a felsőoktatásban jelen lévő botrányos állapotokat, megszervezik a diákság normális, jobboldali, hagyományokat ápoló részét a magyarországi egyetemeken és főiskolákon egyre agresszívebb a liberális diktatúrával szemben.

Ennek keretében akcióztak a héten több egyetemi városban is. A baloldali lobbi által egy ideje leuralt ELTE BTK nemrégiben érzékenyítő képsorozattal jelentkezett közösségi oldalán, ahol többek között arra is felhívják a figyelmet, milyen névelővel kell megszólítani a különféle genderekhez tartozó egyéneket (mindezt persze angolul, hiszen a magyarban, lévén nemsemleges nyelv, ez teljesen nonszensz) – olvasható a PestiSrácok.hu-n.

A posztot ugyan törölték a Citizen Go telefonos kampánya után, azonban a lobbi továbbra is tevékenykedik az egyetemen. Az Egyetemi Ellenállás azonban a visszakozás ellenére is úgy gondolta, hogy szükséges az emberek figyelmét felhívni az egyetem falain belül terjedő káros tendenciákra.

Az ELTE BTK által közzétett érzékenyítő képek egyike
Fotó: PestiSrácok.hu

A diákszövetség budapesti tagszervezete az ominózus kar épülete előtt, a szombathelyiek pedig az ELTE Savaria campusán hajtották végre figyelemfelhívó akciójukat, melyben az épületek előtti járdára a következő feliratot festették fel:

„Stop LMBTQ-propaganda Egyetemi Ellenállás.”

Vas megye székhelyén a felfestést pénteken sebtében eltávolították, annak ellenére, hogy korábban a helyi városvezetést az nem zavarta, hogy hónapokon keresztül aszfaltra fújt momentumos logók csúfították a Nyugat királynőjét.

„Nem hagyhatjuk, hogy az egyetemeinken végleg átvegye a szivárványos mocsok az uralmat. Gátat kell szabnunk, ugyanis számos hallgatótársunkat tévesztik meg, verik át mézes-mázas szavaikkal a létrontás képviselői. Harcoljunk a normalitásért!”

– írta közleményében az Egyetemi Ellenállás.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.