Fürjes Balázs: A budaiak kétharmada egyetért a kötelező oltással

Az államtitkár azt is elárulta, hogy ő augusztus 1-jén azonnal bejelentkezik a harmadik védőoltására.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 17. 13:12
FÜRJES Balázs
Budapest, 2018. december 19. Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, a bírálóbizottság elnöke beszél a Budapest Déli Városkapu nemzetközi tervpályázat eredményhirdetésén a Budapesti Városháza dísztermében 2018. december 19-én. A Duna, a Rákóczi híd, a Könyves Kálmán körút, a Soroksári út és a Weiss Manfréd út által határolt, mintegy 135 hektáros területen 12 ezer egyetemi hallgatónak szánt diákváros, valamint nemzetközi rangadók megrendezésére alkalmas sportlétesítmények épülnek. MTI/- Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válaszadó budaiak kétharmada mindenképp egyetért azzal, hogy az egészségügyben kötelező legyen a védőoltás, ahogy támogatja az Orbán Viktor által bejelentett döntést a Magyar Orvosi Kamara is – számolt be róla közösségi oldalán Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. Fürjes Balázs emlékeztetett arra, hogy másfél hónapja indították el Pokorni Zoltánnal közösen a Budai Kérdések politikai párbeszéd akciót. – A Budai Kérdéseket eddig kitöltő

több mint tízezer budai polgár harmada általánosan kötelezővé tenné a védőoltást,

másik harmaduk pedig bizonyos munkakörökben – például az egészségügyben – teremtené meg a kötelező védőoltás lehetőségét – ismertette az államtitkár, hozzátéve: a budaiak minden közvélemény-kutatás szerint elsöprő többséggel gondolják azt, hogy az oltás a legjobb eszköz, szükség van rá. – Jó, hogy egyet tudunk érteni abban is, hogy van olyan munkakör, ahol értelmes és szükséges bevezetni a kötelező oltást. És az is jó, hogy mindeközben már a gazdaság újraindításán dolgozhatunk, és a nyár szabad lehet – írta Fürjes Balázs, majd arra figyelmeztetett, hogy a vírus nem tűnt el, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra.

– Én magam augusztus 1-jén azonnal bejelentkezem a harmadik védőoltásra, jó, hogy van elég vakcinánk erre is

– tette hozzá az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.