időjárás 26°C Fatime 2023. június 5.
logo

Jakab Péter tízmilliós autóval és testőrrel járja a kampányhelyszíneket

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.07.03. 10:02
Jakab Péter tízmilliós autóval és testőrrel járja a kampányhelyszíneket

„Parizert prédikál és steaket eszik. Jakab Péter így nézi hülyének az embereket! A nép egyszerű gyermeke és a tízmilliós kocsija” – írta bejegyzésében Bohár Dániel.

Jakab Péter minden alkalommal próbálja előadni, hogy ő a nép egyszerű embere. A Jobbik elnöke a Balatonnál tartott utcafórumot, ahol a helyszínek között egy egyszerű autóval utazott, hogy az emberek azt lássák, ő is csak egy közülük – mondta Bohár Dániel, a Pesti TV munkatársa közösségi oldalán.

A Pesti TV riporterének azonban sikerült lencsevégre kapnia, hogy az olcsó autóval kampányhelyszíneket látogató Jakab Pétert néhány méterrel odébb egy tízmilliós Skoda Octavia várja sofőrrel, testőrrel.

Miként lapunk korábban megírta, a Jobbik elnöke szegény ember látszatát kelti, miközben havi többmilliós fizetése mellett egyéb luxusjuttatásokból is él. A baloldali politikus imázsépítésének ellentmondásosságára Orbán Viktor miniszterelnök is felhívta a figyelmet egy márciusi parlamenti viszontválaszában: „Régóta figyelem a hozzászólásainak azokat az elemeit, amelyek arról szólnak, hogy ön egy szegény ember. De ön nem mond igazat, ön egy sikeres ember. Miért csinál úgy, mintha ez nem lenne így?

Ön több millió forintot keres, ön többszörös milliomos. Nem sajnáljuk öntől, csak értetlenül állunk azelőtt, hogy eljátssza itt a szegénylegényt, miközben minden hónapban több millió forintot keres, saját autója, saját sofőrje, saját titkársága van, és ezért nekünk tesz szemrehányást. Ez kétszínűség, képviselő úr” – jegyezte meg a miniszterelnök.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.