Jakab Péter tízmilliós autóval és testőrrel járja a kampányhelyszíneket

„Parizert prédikál és steaket eszik. Jakab Péter így nézi hülyének az embereket! A nép egyszerű gyermeke és a tízmilliós kocsija” – írta bejegyzésében Bohár Dániel.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 03. 10:02
JAKAB Pter
Budapest, 2020. szeptember 21. Jakab Péter, a Jobbik elnöke, frakcióvezetõje felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter minden alkalommal próbálja előadni, hogy ő a nép egyszerű embere. A Jobbik elnöke a Balatonnál tartott utcafórumot, ahol a helyszínek között egy egyszerű autóval utazott, hogy az emberek azt lássák, ő is csak egy közülük – mondta Bohár Dániel, a Pesti TV munkatársa közösségi oldalán.

A Pesti TV riporterének azonban sikerült lencsevégre kapnia, hogy az olcsó autóval kampányhelyszíneket látogató Jakab Pétert néhány méterrel odébb egy tízmilliós Skoda Octavia várja sofőrrel, testőrrel.

Miként lapunk korábban megírta, a Jobbik elnöke szegény ember látszatát kelti, miközben havi többmilliós fizetése mellett egyéb luxusjuttatásokból is él. A baloldali politikus imázsépítésének ellentmondásosságára Orbán Viktor miniszterelnök is felhívta a figyelmet egy márciusi parlamenti viszontválaszában: „Régóta figyelem a hozzászólásainak azokat az elemeit, amelyek arról szólnak, hogy ön egy szegény ember. De ön nem mond igazat, ön egy sikeres ember. Miért csinál úgy, mintha ez nem lenne így?

Ön több millió forintot keres, ön többszörös milliomos. Nem sajnáljuk öntől, csak értetlenül állunk azelőtt, hogy eljátssza itt a szegénylegényt, miközben minden hónapban több millió forintot keres, saját autója, saját sofőrje, saját titkársága van, és ezért nekünk tesz szemrehányást. Ez kétszínűség, képviselő úr” – jegyezte meg a miniszterelnök.

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.