időjárás 1°C Elza 2022. december 1.
logo

Összetűzésbe keveredett Jakab Péter egy dolgozó munkással

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.07.02. 13:49
Összetűzésbe keveredett Jakab Péter egy dolgozó munkással

Összetűzésbe keveredett Jakab Péter egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban. A vita azért alakult ki a dolgozó és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök útjában állt a munkagépnek.

Jakab Pétert agyongázolta egy melós

Gyászos, szomorú este borul ma ránk – Pataki Tamás Poszt-Traumája

„Te normális vagy?? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután Jakab Péter ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni vagy van valami probléma, hogy itt állunk?”

A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt írta a videóhoz, hogy „a Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbál elhallgattatni minket, most épp egy munkagéppel akartak ránk tolatni videófelvétel közben.”

Jakab Péter és a munkagép
Fotó: Facebook

Lapunk e-mailben kereste meg a Jobbikot és privát üzenetben magát Jakab Pétert. Többek között arra voltunk kíváncsiak, miért használt a pártelnök minősíthetetlen hangnemet egy munkáját végző munkással szemben, miközben Jakab Péter szavai szerint a „melósokért küzd”, illetve bocsánatot kértek-e már az említett dolgozótól. A párt kitérő válaszában mindössze annyit fűzött hozzá: „A közterületen, rendszám- vagy azonosítószám nélküli munkagéppel történő veszélyeztetést semmiképpen nem tekintjük munkavégzésnek, sokkal inkább büntetőjogi kategória. A szükséges jogi lépéseket természetesen megtesszük.”

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.