időjárás 23°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Übermensch tempóban hergel hazánk ellen a holland miniszterelnök

Magyar Nemzet
2021.07.02. 09:05
Übermensch tempóban hergel hazánk ellen a holland miniszterelnök

– Mark Rutte és társai úgy viselkednek, mint a gyarmattartók. Nem gondolják át, mit lehet és mit nem lehet mondani egy másik ország népéről, törvényeiről – mondta a Kossuth rádióban Orbán Viktor kormányfő.

– Van egyfajta übermensch tempó. Ennek mintapéldája a holland miniszterelnök – reagált a gyermekvédelmi törvényt érő nemzetközi támadásokra a magyar kormányfő a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában. Az európai kritikák kapcsán Orbán Viktor azt mondta,

Mark Rutte és a társai nem gondolják át, mit lehet és mit nem lehet mondani egy másik ország népéről, törvényeiről.

– Úgy viselkednek, mint a gyarmattartók. A holland miniszterelnök például személyesen meg van győződve arról, hogy erkölcsileg magasabb szinten áll, mint mi, magyarok

– említette a kormányfő.

Itt érdemes egyébként megjegyezni, hogy Mark Rutte, aki most a pedofilellenes törvénnyel szemben hergel, ugyanaz a politikus, aki korábban a pedofíliát és a zoofíliát akarta legalizálni, vagyis szerinte elfogadható a gyermekekkel és állatokkal létesített szexuális viszony.

Orbán Viktor szerint Európában nagy vita van arról, kinek a dolga a gyerekek nevelése. Azt mondta: Nyugat-Európában úgy döntöttek, hogy NGO-k és LMBTQ együttélési formát népszerűsítő szervezetek érzékenyítő, felvilágosító kampányokat szervezhetnek az óvodákban és az iskolákban. A világ másik fele pedig azt mondja, hogy nálunk a gyerek nem magánügy, és a szülőknek joga van tudni, hogy minek teszik ki a gyereket.

Ha be akar menni egy szivárványos aktivista az iskolába érzékenyíteni a gyerekeket, az államnak és a szülőnek joga van erre igent vagy nemet mondani

– mondta Orbán Viktor, aki szerint az elsőbbség a szülőt illeti az állammal szemben e téren.

A hazai ellenzék szövetségese, Mark Rutte egyébként kiváló kapcsolatokat ápol a Soros-birodalommal, az elmúlt években többször is közösen szerepelt Soros György fiával, Alex Sorossal.

Mint emlékezetes, a holland miniszterelnök példátlan és felháborító kijelentést tett, amikor azt mondta, hogy Magyarországot térdre kell kényszeríteni. Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán reagált Rutte szavaira, és hangsúlyozta, hogy „a magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le”.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.