A CÖF–CÖKA is csatlakozik a kormánypártok petíciójához

Azok, akik csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni – húzták alá.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 01. 13:45
Csizmadia Lszl
Csizmadia László elmondta: a bizottság kiemelt figyelmet fordít a 2006-os eseményekre is Fotó: Varga György Forrás: MTI/Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CÖF–CÖKA csatlakozik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz – tájékoztatott közleményében a Civil Összefogás Fórum, 

hangsúlyozva: a politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adnak örök érvényű leckét.

Szavaik szerint 

a magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket, hiszen ahol megjelentek tetteikkel, ott fű sem termett. 

– A baloldali porondmesterek a magyar forradalom 50. évfordulóján, 2006. október 23-án, egy nap alatt vérvörös köztársasággá változtatták hazánkat. Rablóprivatizációval offshore cégekbe irányították a magyar államadósság kifizetésére elegendő összeg két és félszeresét. Most ígérnek fűt-fát, miközben kormányzásuk idején bevallották, hogy nem csináltak semmit, vezérük közölte az elégedetlenkedőkkel, hogy „akinek nem tetszik, el lehet menni Magyarországról!” – idézték fel, megjegyezve, hogy 

azok, akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.