Az önkormányzati újságot használja saját propagandára a baloldali polgármester

Az önkormányzati újságba hajtogatva juttatta el Nagy János polgármester saját kiadványát 16 ezer szigetszentmiklósi postaládába. Az üzenet az volt, mint amit a hivatal egyik jogásza juttatott el követőihez a Facebookon: vegyenek részt minél többen a baloldali előválasztáson.

Magyar Nemzet
2021. 09. 20. 12:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az önkormányzati újság terjesztői hálózatát használta Nagy János polgármester arra, hogy saját kampányüzenetét eljuttassa 16 ezer szigetszentmiklósi postaládába. 

Nagy János, aki a Mindenki Magyarországa Mozgalom bázisáról indulva, de erős baloldali támogatással lett polgármester a negyvenezres Kis-Duna menti városban, mára elvesztette a helyi baloldali erők bizalmát. Ennek ellenére részt vesz Pest megye 8. számú választókerületének országgyűlési mandátumáért folyó küzdelemben, indult a baloldali előválasztáson is, egyelőre úgy tűnik, nem túl erős támogatottsággal. Nagy János ezért minden eszközt megragad, hogy népszerűsítse magát. 

Legutóbb saját propagandakiadványát, a Hazai Pályát az önkormányzat által kiadott Kisváros című újságba hajtogatva juttatta el a miklósiakhoz.

Nagy János most már az önkormányzati újságot is felhasználja saját propagandára Fotó: Facebook

A helyi Fidesz–KDNP csoport azonnal írásbeli kérdést intézett a polgármesterhez: 

hogyan fordulhatott ez elő, és tervez-e még hasonló akciókat a városvezető, egyben arra is magyarázatot követeltek, hogy a Hazai Pálya milyen finanszírozással jelenik meg.

A kérdésekre eddig nem érkezett válasz.

A Magyar Nemzet pedig a város jegyzőjéhez fordult néhány kérdéssel, 

a hivatal egyik jogásza, Ragó Ferenc ugyanis saját közösségi oldalán buzdított a baloldali előválasztáson való részvételre. 

Szigetszentmiklós polgármesteri hivatalában nem ez az első eset, hogy a munka, a civil élet és a politika összecsúszik. Lapunk korábban megírta, hogy tavasszal a Föld napjához kapcsolódó elvileg önkéntes szemétszedési akciót péntek délelőttre, munkaidőbe tervezte, hogy részt vegyenek rajta a hivatal dolgozói. Most azt szerettük volna tudni, indított-e a jegyző bármilyen vizsgálatot a baloldali politikai esemény mellett kampányoló közalkalmazott ügyében, de mi sem kaptunk választ.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.