Baloldali lebukás Balmazújvárosban

Hegedűs Péter polgármester állításával ellentétben baloldali aktivisták bántalmazhatták a város egyik kormánypárti képviselőjének az ismerőseit.

Forrás: DTV2021. 09. 02. 17:41
Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldali előválasztási színjáték szereplőválasztásához Hegedűs Péter polgármester a Tuareg fantázianevű egyént és csapatát hívta és szállásolta el Balmazújvároson, a középiskola tetőterében lévő diákszállón augusztus 22-től

– rögzítette Tiba István, a térség fideszes országgyűlési képviselője, hozzátéve: a  választókerület településein ez a társaság a lakosságot sok esetben agresszív módon próbálja  aláírásra bírni.

Tiba István a DTV-nek részletesen beszámolt az esetről:

A kormánypárti politikus arról is beszélt, hogy az említett társaság tagjai múlt vasárnap egy fideszes önkormányzati képviselő lányának  az élettársa által használt garázs előtt várakoztak, hogy a hazatérő apát és fiát provokálhassák.

– Ennek eredményeképpen dulakodás történt, melybe Hegedűs Péter  polgármester lányának az udvarlója tettleg bekapcsolódott, az apát megütötte, majd amikor  földre került, fejbe rúgta

– hangsúlyozta a fideszes politikus, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy mindez kimaradt a baloldali média tájékoztatásából.

– Hegedűs Péter ezt a Tuareget – aki saját bevallása szerint is  agresszióra hajlamos – Balmazújvárosról és az egész választókerületből küldje vissza oda, ahonnan jött. Hagyják békén a Balmazújvároson és a körzet többi településén élő embert! – tette hozzá Tiba István.

Mint arról a baloldali sajtó beszámolt: Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere arról beszélt, hogy többen is fizikálisan bántalmazták aláírásgyűjtőit. A Jobbik közeli Alfahírnek a baloldali előválasztáson is induló Hegedűs úgy tett: az incidens a város Bocskai úti lakótelepén történt, ahol a Kossuth tériek civil mozgalom gyűjtött aláírásokat neki. Ekkor történt a támadás.

Most úgy tűnik, hogy a baloldali polgármester állításával ellentétben a saját aktivistái kezdték a verekedést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.