Fergeteges hangulat a Szerencsejáték Zrt. születésnapi szuperkoncertjén

Egyedi show- és színpadelemek tették varázslatossá a Puskás Aréna Szoborparkjában rendezett egész estés eseményt.

Forrás: MTI2021. 09. 26. 10:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedi show- és színpadelemekkel is emlékezetessé tett fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb hazai egész estés koncertjét szombat este a Puskás Aréna Szoborparkban, ahol mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék – közölte a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság kiemelte: 

a termékeiből helyszíni értékesítés során befolyt összeget száz százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlotta fel.

Az év legnagyobb ingyenes koncertje több különleges elemet is tartalmazott: a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, öt óriáskivetítő, 800 fényvető tette teljessé a koncertélményt. 

A helyszíni rajongók mellett a Szerencsejáték Zrt. videómegosztó csatornáján további 44 ezren követték figyelemmel a koncerteket.

Az egy év kihagyás után ismét megrendezett ingyenes szuperkoncerten ezúttal is a hazai szórakoztatóipar nagyágyúi vonultak fel.

Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A DJ-producer idei utolsó fellépéséhez Burai Krisztián is csatlakozott, aki a Háborgó mélység 2 mellett egy dalpremierrel örvendeztette meg a közönséget.

Majd a Bagossy Brothers Company csapott a húrok közé, a rajongók a bandát is túlénekelve buliztak a zenekar legismertebb slágereire, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna.

A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis exkluzív show-ja volt. A rapperpáros fellépését lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették. A közös éneklés itt sem maradt el: a Belehalok című  ikonikus sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.

Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorlátozott és az Országos Mentőszolgálat közel ezer munkatársa számára kialakított lelátó is megtelt. A legszerencsésebbek a színfalak mögött találkozhattak is kedvenceikkel. 

A grandiózus eseményről készült fotógalériát itt tekintheti meg:

Képek forrása: Szerencsejáték Zrt. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.