Lehetőségnek nevezte a járványt a Momentum elnökségi tagja

Tóth Endre egy beszélgetés során úgy fogalmazott, hogy a koronavírus-járvány nagy lehetőség a Fidesz visszaszorítására.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2021. 09. 21. 17:40
FEKETE-GYR Andrs
Budapest, 2018. prilis 9. Fekete-Gyr Andrs, a Momentum elnke (a pulpitusnl) beszdet mond a prt vlasztsi eredmnyvr rendezvnyn a budapesti Vroshza parkban 2018. prilis 8-n. MTI Fot: Mnus Mrton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Endre, a Momentum politikusa egy belső egyeztetés felvételének tanúsága szerint igen sajátos módon viszonyul a demokratikus versenyhez – adta hírül a Mandiner.

Mint a portál írja, Tóth úgy fogalmazott a beszélgetés során:

Ugye most beütött ez a járvány, meg a nyomában lévő válság, és ez egy (…) nagy lehetőség arra, hogy visszaszorítsuk a Fideszt.

Ezután a momentumos politikus az előválasztásról szólva közli: meg kell találniuk azt a 106 embert, akit indítanának az előválasztáson, és bár a többi baloldali párttal koordinálni fognak, nem tehetik meg azt, hogy nem indítanak 106 jelöltet.

Továbbá megjegyzi Tóth Endre, hogy bár a 2019-es EP-választáson jól szerepeltek, az önkormányzati választások előtti egyeztetéseken

nem lehetett olyan nagy mellényünk, mert egyszerűen nem volt rá emberünk.

Tóthot Budafok-Tétényben indítja pártja a képviselő-jelöltségért az előválasztáson, riválisa az MSZP-t a DK kedvéért elhagyó Molnár Gyula, a volt XI. kerületi polgármester.

– Mi a Momentumban az oktatási rendszer megújítását, modernizálását tartjuk az ország előtt álló legfontosabb feladatnak, hiszen csak így válhat Magyarország a XXI. század nyertesévé

– lelkendezett márciusi Facebook-bejegyzésében Fekete-Győr András pártelnök, bejelentve, hogy Tóth Endrének, a Momentum oktatáspolitikusának és elnökségi tagjának vezetésével egy ambiciózus oktatási reformtervezetet alkottak meg. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.