„Nem kérünk a gyurcsányista átverőshow-ból"

A Fidelitas az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének évfordulója kapcsán emlékeztetett a 15 évvel ezelőtt történtekre.

Forrás: Facebook2021. 09. 19. 10:10
Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2006. szeptember 18. Gyurcsány Ferenc kormányfő sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban, az MSZP-frakció ülése után. MTI Fotó: Beliczay László Fotó: Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem kérünk a gyurcsányista átverőshow-ból, nem kérünk Gyurcsány embereiből! 

– közli a Fidelitas a Facebook-oldalára feltöltött videóban, amit az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének az évfordulóján tettek közzé.

Mint írják, 15 évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszédében bevallotta, hogy 

elk…rtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.

A felvételen megszólalók emlékeztetnek, hogy mindez megszorításokat, fizetős egészségügyet, a 13. havi nyugdíj és a családtámogatások elvételét és a fiatalok megsarcolását hozta magával.

Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek, ha belegebedünk, akkor sem

– mondta akkor a baloldal bukott miniszterelnöke.

Emlékeztetnek, hogy Gyurcsány a saját pártját sem tudta eredményesen vezetni. – Most el kellene hinnünk, hogy hataloméhes pártok összefogásával megbirkózik? – teszik fel a kérdést. Továbbá hangsúlyozzák, hogy nem akarják újra nézni a gyurcsányista átverőshow-t. Nem akarnak migránsokat az országban vagy LMBTQ-propagandát az óvodákban. Nem kérnek a hamis ígéretekből, a látszatösszefogásból, nem kérnek a szemkilövetésből. 

– Nem kérünk Gyurcsány embereiből

– húzzák alá.

Emellett kiemelik, hogy látható, mi történik Budapesten: „A baloldali összefogás nem képes sem a Karácsony Gergely szerencsétlenkedését elszenvedő fővárosi önkormányzatban, sem a kerületi önkormányzatokban a hatékony együttműködésre.”

– Soha többé baloldal!

– rögzíti a szervezet közleménye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.