Trombitás Kristóf is a Megafon csapatát erősíti

Azoknak van veszélyben a szólásszabadságuk, akik meg merik vallani a konzervatív értékeket – véli a publicista.

Magyar Nemzet
2021. 09. 13. 15:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azoknak van veszélyben a szólásszabadságuk, akik meg merik vallani a konzervatív értékeket! – mondta el Trombitás Kristóf újságíró, műsorvezető abban a videóban, amelyben bejelentette: ő is csatlakozott a Megafon csapatához. 

Trombitás Kristóf hozzátette:

amikor a progresszió mellett tör lándzsát valaki, a legnagyobb celebritások és multik terítik elé a vörös szőnyeget, ha viszont jobboldali módon nyilvánul meg, csak gúny, kinevetés és a heccsajtó támadása marad.

Az újságíró elmondta, azért csatlakozott a Megafonhoz, 

mert ez a projekt arról szól, hogy felerősítsük a te és az én hangomat is, hogy erősebbek, bátrabbak és sikeresebbek legyünk!

A Megafon tesz arról, hogy többet senki se nyomhassa el a nemzeti gondolatot. És ha ezen hisztériázik a baloldal? Annál élvezetesebb a munka! – tette hozzá a publicista.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip, Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Kötter Tamás író, ügyvéd), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

Lapunk Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával készített interjúja a linkre kattintva olvasható.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.