Dopeman: Én értem, hogy Márki-Zay nem érzi magát Gyurcsány emberének, de nem tud más lenni

A rapper szerint egy hazugság, hogy Márki-Zay Péter leváltotta volna az ellenzéket – olvasható a Mandiner cikkében.

Forrás: MANDINER.HU2021. 10. 22. 18:04
Pityinger László
Budapest, 2016. november 24. Pityinger László érkezik perének trgyalsra a Fvrosi Trvnyszk folyosjn 2016. november 24-n. A msodfok brsg - egyetrtve az elsfok dntssel - bncselekmny hinyban jogersen felmentette a Dopeman nven ismertt vlt rappert, aki ellen az gyszsg Orbn Viktor miniszterelnk hungarocellbl kszlt szobrnak ledntsvel kapcsolatban garzdasg miatt emelt vdat. MTI Fot: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dopeman is kommentálta a legújabb belpolitikai fejleményeket. A rapper főleg abba az elmúlt napokban teret kapó narratívába szállt bele, hogy Márki-Zay győzelme ellenzékváltást jelentene. Ezt az értelmezést Puzsér Róbert mellett Pottyondy Edina és VV Zsolti is terjesztette saját felületén – olvasható a Mandiner cikkében.

Dopeman szerint azonban az ellenzékváltás – amit Márki-Zay is említett győzelmi beszédében – egy hazugság. Úgy véli, Márki-Zay akkor beszélhetett volna ellenzékváltásról, ha egy esetleges második fordulós vereség után kilépett volna az összefogásból, és elindított volna egy mozgalmat egy másik hozzáállással. Ehhez képest Márki-Zay „besimul az összefogásba, és megköti a maga alkuit a hatalom megszerzése érdekében”.

Értem én, hogy nem tetszik sokaknak, hogy Gyurcsány emberének nevezik, és valószínűleg neki sem tetszik, és nem érzi magát Gyurcsány emberének, de egész egyszerűen nem tud más lenni. Ennek oka, hogy az az alapvető politikai erő, amelyre támaszkodni tud majd, az Gyurcsány által befolyásolt

– jelentette ki Dopeman.

Hozzátette Márki-Zaynak üzenve: ha a hódmezővásárhelyi polgármester nem akar Gyurcsánnyal kormányozni, ki kellene lépnie az összefogásból – olvasható a Mandiner cikkében.

Lépj ki, Péter! És akkor alátámasztod azokat a reményeket, amiket olyan nagy szellemek táplálnak veled szemben, mint Puzsér Róbert, Pottyondy Edina, és VV Zsolti

– mondta a rapper.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.