Elbúcsúztatták Kóbor Jánost + képgaléria

Végső búcsút vettek Kóbor Jánostól a budapesti Szent István-bazilikában. Az Omega együttes frontembere december 6-án hunyt el 78 éves korában – számolt be róla a közmédia hírportálja, a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu, MTI2021. 12. 18. 8:31
KÓBOR János
Budapest, 2021. december 17. Kóbor János rockénekes fényképe az emlékére tartott gyászmisén a Szent István-bazilikában 2021. december 17-én. Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja életének 79. évében, 2021. december 6-án hunyt el. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagját, a Liszt Ferenc-díjas rockénekest, Kóbor Jánost pályatársai és rajongói a Szent István-bazilikában búcsúztatták szentmisével.

A gyászmisét Mohos Gábor esztergom–budapesti segédpüspök celebrálta, beszédet mondott Kóbor János pályatársa és barátja, Frenreisz Károly, valamint az Omega rajongói klubjának vezetője, Gazdag László is.

Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. A menedzser, Trunkos András bejelentése szerint Omega néven többé nem lép színpadra a zenekar. Az elhunyt hamvait végakaratának megfelelően a Balatonba szórják szűk, családi körben.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Kóbor János rockénekes fényképe az emlékére tartott gyászmisén a Szent István-bazilikában 2021. december 17-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.