Novák Katalin lemondott a miniszteri posztjáról

December 31-ével lemondok a családokért felelős miniszteri tisztségemről, hogy minden erőmmel az előttem álló feladatra készülhessek – jelentette be Novák Katalin.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 12. 22. 18:00
null
20211022 Budapest Novák Katalin miniszter interjú Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utolsó kormányülésem. December 31-ével lemondok a családokért felelős miniszteri tisztségemről, hogy minden erőmmel az előttem álló feladatra készülhessek

 – adta hírül Novák Katalin a közösségi oldalán, miután Orbán Viktor a keddi Kormányinfón bejelentette: a Fidesz-frakció a családokért felelős tárca nélküli minisztert jelöli köztársasági elnöknek a következő öt évre. A miniszterelnök egyúttal jelezte azt is, hogy Novák Katalin 2022. január 1-jétől távozhat a miniszteri pozícióból.

A felkérésre reagálva Novák Katalin kiemelte: 

Magyarországot képviselni, az egész magyar nemzetet szolgálni – erre az embert próbáló feladatra készülök hittel, lélekkel, szívvel.

A köztársaságielnök-jelölti felkérést tisztelettel vállalom. Maradok, aki vagyok – fogalmazott a kormánypárti politikus. 

Borítókép: Novák Katalin (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.