Pilhál György a szélsőliberális hazaárulók és magyargyűlölők ellen

Tollhegyen rovatunkban minden hétköznapot Pilhál György rövid, frappáns tárcáival indítunk, melyekben baloldali személyiségeket állít pengeélre.

2021. 12. 28. 15:50
FEKETE-GYÕR András; DONÁTH Anna Júlia; SZÉL Bernadett; HADHÁZY Ákos; Cseh Katalin;
Budapest, 2019. május 26. Szél Bernadett (b) és Hadházy Ákos (b2) független országgyûlési képviselõk gratulálnak a Momentum Mozgalom mandátumot szerzett képviselõinek, Cseh Katalin EP-listavezetõnek (k) és Donáth Anna Júliának, a párt alelnökének, valamint a párt elnökének, Fekete-Gyõr Andrásnak a Momentum eredményváró rendezvényén a fõvárosi Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén az elismert publicista alábbi tíz cikke volt a legolvasottabb:

10. Hetente Orbánt buktat

Magyarország és Orbán Viktor miniszterelnök kilátástalan helyzetéről beszélt Balázs Péter a Hírklikknek.

9. Maglódi kórlap

Maglód önkormányzata viharos előzmények után megvált Babos Örs Levente háziorvostól, aki a jövőben a szomszédos Gyömrőn rendel majd.

8. Heti hetes-nosztalgia

„Az egyik egy velejéig romlott hazug disznó, ez a Verebes, a másik egy agyament újságírócska, ez Havas Henrik”.

7. Szorítsunk Varga Zoltánért!

A világjárvány egyik súlyos vele­járója, hogy kevesebb idő jut a mentális betegekre. Szomorú példa erre a DK-s képviselő.

6. Megint Rutte

Most úgy néz ki, a sajtkukac ember fogott padlót.

5. Kapkodja a levegőt

Cseh Katalin képviselő asszony arra próbál rávenni bennünket, hogy mi is döbbenjünk meg, amiért ő megdöbbent.

4. Anettka a falvédőről

Az ellenzéki pártok is megszólaltak a trianoni gyásznap apropóján. A legnagyobb ökörséggel ezúttal a Magyar Liberális Párt állt elő.

A három dobogós:

3. Nemtudomka újabb kalandja

Én szégyelltem magam.

2. Fegyőr: Orbánnak annyi

Fekete-Győr András pár hete a Partizán című műsorban hebegve csinált komplett idiótát magából (azóta csak Nemtudomkának nevezik).

1. Most Káslert kóstolgatja

Alig múlik el nap, hogy ne állna elő valami elmebeteg „állampolgári követeléssel” a partvonal mellől a kotnyeles Szél Bernadett.

A 2021-es évi legnépszerűbb írásaink – rovatonkénti és időszakonkénti bontásban – a magyarnemzet.hu/top10  oldalon találhatók.

Borítókép: Szél Bernadett (b) és Hadházy Ákos (b2) független országgyűlési képviselők gratulálnak a Momentum Mozgalom mandátumot szerzett képviselőinek, Cseh Katalin EP-listavezetőnek (k) és Donáth Anna Júliának, a párt alelnökének, valamint a párt elnökének, Fekete-Győr Andrásnak a Momentum eredményváró rendezvényén a fővárosi Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.